Naujienos|

Kiekvienas Šeimos kortelę turinčios šeimos narys gali gauti ir naudotis papildoma Šeimos kortele. Ji yra lygiavertė ir visos nuolaidos galioja taip pat, kaip ir pirmai kortelei, taip pat nuolaidą taikantis partneris gali paprašyti parodyti asmens tapatybę įrodantį dokumentą.

Papildoma kortelė turi unikalų numerį ir yra atskira nuo pagrindinės kortelės partnerių lojalumo programų. T.y. kiekvienas turintis papildomą Šeimos kortelę vertinamas kaip atskiras nuolaidos gavėjas.

Pilnamečiai šeimos nariai papildomą kortelę sau ar nepilnamečiui šeimos nariui  gali užsakyti taip, kaip ir pirmąją – pildyti prašymą interneto svetainėje www.spis.lt arba rašyti raštu ir siųsti prašymą Socialinių paslaugų priežiūros departamentui.

Svarbu žinoti, kad už papildomos kortelės gamybą ir siuntimą reikia sumokėti. Pasikeitė papildomos šeimos kortelės kaina. Nuo šiandien ji kainuoja 1,77 Eur.

Užpildę prašymą, būsite informuoti, kad šią sumą reikėtų pervesti pavedimu į SPIS sistemoje nurodytą sąskaitą (Socialinių paslaugų priežiūros departamentas, Swedbank, AB, sąskaitos numeris LT36 7300 0101 5987 7233, mokėjimo paskirtis – už papildomos kortelės gamybą ir siuntimą Vardenio Pavardenio kortelės turėtojo vardu). Papildomą kortelę šeima gaus per 30 darbo dienų nuo apmokėjimo.

Nenorintys papildomai mokėti už kortelės gamybą ir siuntimą turi teisę nemokamai naudotis mobiliąja programėle (virtualia Šeimos kortele). Visa informacija apie ją yra čia: https://seimos-kortele.lt/mobilioji-programele-virtuali-seimos-kortele/

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Close Search Window