Naujienos|

Nuo rugsėjo 1-osios, įsigaliojus Šeimos kortelei, kūdikių mamos gali džiaugtis dar viena papildoma nuolaida, kuri suteikiama MAXIMA prekybos tinkle ir Marmaluzi e-parduotuvėje www.marmaluzi.lt .  “Marmaluzi” maistelis, subalansuotas kūdikiams ir mažiems vaikams, visos receptūros yra patvirtintos ir  rekomenduojamos VšĮ Saugios mitybos fondo gastroenterologų ir dietologų. Iš Marmaluzi produktų gydytojai padėjo sudaryti subalansuotą savaitės racioną kūdikiams ir mažiems vaikams (komplektas pateikiamas dėžutėje ir šiai dienai prekiaujamas tik Marmaluzi e-parduotuvėje), kas palengvina mamų kasdienybę ir suteikia galimybes kuo daugiau laiko praleisti su vaikais ir šeima.

”Labai džiaugiamės, galėdami ne tik palengvinti jaunų mamų dalią, pasirūpindami kūdikių sveika bei pilnaverte mityba, bet ir galėdami suteikti daugiau galimybių mūsų produktą įsigyti gausioms bei neįgalius vaikučius auginančioms šeimoms. Šeimos kortelė – tai galimybė kiekvienam verslui padaryti bent nedidelį, bet prasmingą žingsnį geresnio šeimų gyvenimo link” – teigia Marmaluzi prekinio ženklo atstovė Jurgita Petrulionė.

Nuo šiol MAXIMOJE užregistravus Šeimos kortelę, jūs tapsite Šeimos klubo nariu ir galėsite naudotis visais pasiūlymais, kurie paruošti būtent Šeimos kortelės turėtojams.  

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Close Search Window